Pagina principala   Lapi
 Traian
Tudor
Liviu
 


Chat Vama Veche

 Recomandari:

Inainte de a intra pe chat, rezervati-va timp pentru a explora site-ul. Veti afla raspunsuri la multe dintre intrebarile pe care vi le puneti.
Dorim sa aflam opiniile voastre despre cele mai noi piese, videoclipuri. Cautati sa orientati discutiile in acest sens.
Contribuiti la mentinerea unei atmosfere civilizate si prietenesti in camera de chat.
Folositi functiile de interpelare directä, pentru a fi clar cui va adresati, dupä cum urmeazä:
- CLICK PE NUMELE DE PE LISTA USERILOR PREZENTI (menu dreapta): mesaj adresat nominal, PUBLIC (vizibil pentru toatä lumea). FOLOSITI-L IN DIALOGURILE PUBLICE, SI IN TOATE MESAJELE PENTRU MEMBRII FORMATIEI.
- CLICK PE NUMELE DIN FEREASTRA DE CHAT (centrul paginii): mesaj adresat nominal, PRIVAT (vizibil în aceeasi fereasträ, dar numai de cei doi interlocutori). FOLOSITI-L PENTRU CONVERSATIILE PERSONALE, FARA LEGATURA CU MEMBRII FORMATIEI; NU-L FOLOSITI PENTRU A VA ADRESA ACESTORA.

Evitati sa postati mesaje din urmatoarele categorii:
- intrebari ale caror raspunsuri se pot afla printr-o citire atenta a paginilor web-site-ului si/sau ale forumului (de ex.: "Cand aveti urmatorul concert?"; "Cate piese va avea viitorul album?" etc.)
- intrebari de natura mai degraba managerial-administrativa, decat artistica si de interes uman (de ex.: "Cand apare albumul nou?"; "Cand veniti intr-un turneu si prin orasul X?" etc.)
- intrebari si subiecte inutile si irelevante (de ex.: "Tudor, cand te tunzi?"; "Ce ai mancat aseara?"; "Vrei sa fii fratiorul meu?" etc.)
- mesaje tip "groupie" (de ex.: "Tudor, te iubesc / te doresc / te vreau / te visez noaptea" etc.)
Aceste mesaje nu ne deranjeaza, insa ele nu fac obiectul prezentei noastre pe chat.

Va multumim si va asteptam la chat-ul de joi!

Intra in chat