VAMA VECHE – La radio

Categorized Under: Notifications - homepage

Au început filmärile pentru noul videoclip “La radio” – piesa care se anuntä a fi urmätorul hit Vama Veche. Clipul vine în urma productiilor video “Vino sä visäm sub apä” si “Zmeul”, contribuind astfel la LOOK-ul noului SOUND “Fericire în rate”. Vama Veche a început filmärile videoclipului “La radio”, pornind de la piesa-uverturä a albumului “Fericire în rate”. Clipul vine în urma productiilor video “Vino sä visäm sub apä” si “Zmeul”, contribuind astfel la LOOK-ul noului SOUND “Fericire în rate”. De asemenea, “La radio” va fi urmätorul single Vama Veche.

Încä din perioada de pregätire, formatia a intuit potentialul de hit al piesei “La radio”, care s-a confirmat în timpul mega-concertelor din 8-9 iunie, de
la Sala Palatului. Desi recentä, difuzata doar cu trei saptamâni înainte de spectacolele de lansare a noului album, ca sound-track al spoturilor audio-video, piesa a ridicat prompt publicul în picioare, atât prin ritmul säu dinamic si energizant, cât si prin mesajul direct si sincer. Reactia vie a publicului a dovedit cä piesa si-a atins tinta – si, speräm, îi va putea ajuta pe tinerii de azi sä-si regäseascä ADEVARATA identitate.

Nu în ultimul rând, va anuntam ca la începutul saptamânii viitoare, albumul Vama Veche,“Fericire în rate”, se va gasi în magazinele din toata tara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *